Prof.

Gazon herstellen

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor u genoodzaakt wordt om uw gazon te herstellen. Bijvoorbeeld in geval van molshopen of kale plekken in het gazon. Een gazon herstellen behoeft de nodige aandacht. Voor een juiste werkwijze volgt u het onderstaande stappenplan.

1. Bodemverbeteraar strooien

Dieren kunnen uw gazon behoorlijk aantasten. Veel mensen hebben last van kale plekken in hun gazon, veroorzaakt door urine van dieren. Natuurlijk zijn ook eventuele molshopen in uw gazon een doorn in het oog. Uw gazon herstellen begint door een klein laagje potgrond te strooien op de te herstellen plek in het gazon. Hiervoor gebuikt u de bodemverbeteraar Viano Aanleg & Herstel Gazon. Hark deze bodemverbeteraar lichtjes in de grond in.

2. Inzaaien

Verspreid een voldoende hoeveelheid graszaad over de kale plekken in het gazon. Tip: strooi ook een beetje graszaad rondom de kale plekken, in het bestaande gras, zodat er geen kleurverschillen in uw gazon ontstaan.

3. Aandrukken

Na het inzaaien is het belangrijk dat u het graszaad goed aandrukt. Dit kunt u doen door de plekken flink aan te drukken met uw schoenzolen.

Herstel & aanleg gazon

Herstel & aanleg gazon

keep2porn.net shemale777.com vrpornx.net

Buy now topreplicahandbags