Prof.

Robotmaaiers

Maakt u gebruik van een robotmaaier, dan is het product ‘Robot & Mulching’: NPK: 7-3-6 (+5+3+10) +FE+HF’ zeer aan te raden. De Mulching & Robot meststof is geen traditionele gazonmeststof, maar een composteringsversneller die verrijkt is met nuttige organismen. Door het gebruik van dit product verbetert u de kwaliteit en uitstraling van de grasmat. Het product is op zodanige wijze samengesteld, dat er rekening wordt gehouden met de voedende waarde van de grassnippers. Op basis van die waarde voegt het product de benodigde werkzame stoffen toe. Hierdoor heeft het product vier verschillende werkingen, waardoor de kwaliteit en uitstraling van uw grasmat van topkwaliteit zijn. Deze werkingen zijn hieronder gespecificeerd.

1. Versnelde compostering van grassnippers

De aanwezigheid van de juiste stikstof en composteringsbacteriën in de Robot & Mulching meststof zorgt voor een versnelde compostering van de grassnippers, zodat deze omgezet worden in voeding voor het gazon. De relatief hoge stikstofwaarde is noodzakelijk om de composteringsbacteriën te kunnen activeren.

2. Ontwikkeling van de wortelhaartjes

Door de toegevoegde bestanddelen ‘Phosphor 3’ en ‘Humifirst’ kunnen de wortelhaartjes van de grasmat zich beter ontwikkelen. Door de aanwezigheid van deze stoffen kan het gras in de zomermaanden meer water vasthouden, waardoor het gazon minder snel uitdroogt. Dit heeft tot gevolg dat het gras beter voeding kan opnemen uit de bodem, wat leidt tot een optimale ontwikkeling van de wortelhaartjes – en dus grassprietjes.

3. Een sterkere grasmat

Robot & Mulching bevat kalium 6, wat zorgt voor een versterking van de grasmat.

4. Groen gras

Door de toevoeging van calcium, magnesium, zwavel en ijzer verkrijgt uw grasmat een mooie groene kleur. Uw gazon is gezond en oogt ook als zodanig!

Robot & mulching

Robot & mulching

keep2porn.net shemale777.com vrpornx.net

Buy now topreplicahandbags