Prof.

Viano - Team

Viano: een merk, een familiebedrijf, een traditie van innoveren

In 1948 richtte Mr. Frans Krauch Sr. ‘Finapar NV’ op, dat afgewerkte producten verkocht van dierlijke oorsprong. Dit was meteen ook de start van het meststoffenmerk Viano. In 1985 nam Frans Krauch Jr. de onderneming van zijn vader over en bracht alles onder de nieuwe naam Rendapart NV. Door deze vroege opstart is Viano het oudste merk van organische meststoffen op de Belgische markt.

Meer dan 65 jaar ervaring heeft geleid tot een hoge productiekwaliteit, een reeks belangrijke productinnovaties door de jaren heen en een uitstekende service voor onze klanten.

Voor de echte tuinliefhebber

Een mooi en ruim productassortiment is heel belangrijk, maar een overzichtelijk assortiment waarin de consument snel zijn weg vindt is nog veel belangrijker. Want elke eigenaar van een tuin krijgt vroeg of laat met problemen te maken, waar hij dan een efficiënte oplossing voor wil. Samen begeleiden we hem naar die oplossing door een overzichtelijk assortiment van adequate producten binnen een beperkt aantal m² van uw winkeloppervlakte.