Prof.

Bodembedekkers

Wilt u bodembedekkers planten in uw tuin, dan denkt u waarschijnlijk aan siergrassen, hosta’s, pachysandra’s of andere soorten die behoefte hebben aan een humusrijke bodem. Door de aanwezigheid van veel humus in de bodem kunnen deze plantensoorten immers sterke en gezonde wortels ontwikkelen. Om te zorgen voor een geschikte bodem, is het van belang om regelmatig bij te bemesten.Bodembedekkers planten

Bodembedekkers planten

Wanneer u ervoor kiest om bodembedekkers te planten, dan gebruikt u het beste universele bodemverbeteraar van Viano. Deze humusrijke bodemverbeteraar zorgt ervoor dat siergrassen, hosta’s, pachysandra’s en andere bodembedekkers hun wortels gemakkelijk en optimaal kunnen ontwikkelen.

Bodemverbeteraar aanplantingen

Bodemverbeteraar aanplantingen


Onderhoud bodembedekkers

Onderhoud bodembedekkers

Zoals gezegd, hebben vrijwel alle bodembedekkers behoefte aan een bodem die rijk is aan humus. Om daarvoor te zorgen, is het van belang om jaarlijks onderhoud te plegen. Met gedroogde koemest verhoogt u eenmaal per jaar het humusgehalte van de grond. Daarnaast voegt u jaarlijks Viano Meststof voor Bodembedekkers toe of Viano 6-7-8.

Gedroogde koemest

Gedroogde koemest

Viano 6-7-8

Viano 6-7-8


keep2porn.net shemale777.com vrpornx.net

Buy now topreplicahandbags