Prof.

Rozen en sierheesters

Wilt u rozen of sierheesters in uw tuin, dan is het belangrijk om te weten dat deze plantensoorten zich het liefst in een rijke, vruchtbare grond aarden. De pH-waarde van de grond moet liggen tussen de 6,5 en 7,5. Voor het aanplanten en onderhouden van uw rozen en sierheesters is het aan te raden om de volgende producten te gebruiken.


[/toggle]

Onderhouden van rozen en sierheesters

Onderhouden van rozen en sierheesters

Uw rozen verzorgen en sierheesters onderhouden is een taak die de nodige kennis vereist. Ook verschillende producten kunnen bijdragen aan een goede verzorging van uw rozen en sierheesters, zoals korrelkalk. Voor een optimaal onderhoud strooit u jaarlijks één tot anderhalve kilo korrelkalk rondom uw rozen.

Tip: gebruikt u decoratief afdekmateriaal, kies dan niet voor schors van naaldbomen. Deze schors heeft een licht verzurende werking op de bodem, terwijl rozen en sierheesters liever in een kalkrijke bodem staan. Daarom gebruikt u bij uw rozen beter één van de volgende producten, die ook de groei van onkruid afremmen: Coco-Deco.

Wilt u toch gebruik maken van sierschors bij uw rozen, dan is het zeer belangrijk om het strooien van korrelkalk zeker niet over te slaan!

Korrelkalk

Korrelkalk

Coco-Deco

Coco-Deco

Sierschors

Sierschors


keep2porn.net shemale777.com vrpornx.net

Buy now topreplicahandbags