Prof.

Terras

Op uw terras wilt u mogelijk verschillende soorten bloemen en planten plaatsen. Elke soort verlangt specifieke eisen aan de bodemsamenstelling. Het is onmogelijk om aan alle eisen te voldoen. Daarom kiest u voor de universele potgrond van Viano. Deze potgrond kan gebruikt worden bij groenten en kruiden, bloemen, eenjarige planten en struiken. Al uw terrasplanten hebben baat bij het gebruik van deze potgrond, die bemest is met organische meststoffen van Viano. De planten kunnen hun voeding drie maanden lang uit deze potgrond halen.

Kiest u op uw terras voor geraniums, surfinia’s, petunia’s of een andere bloemende plantensoort, dan is de Viano Potgrond voor Geraniums een zeer geschikt product. Deze potgrond bevat immers kleimineralen, die ervoor zorgen dat de potgrond water en andere voedingsstoffen beter kan vasthouden. Hierdoor droogt de potgrond minder snel uit en worden de voedingsstoffen gelijkmatig aan de planten afgegeven. Deze potgrond is bovendien verrijkt met organische meststoffen van Viano, zodat de bloei van uw geraniums, surfinia’s, petunia’s en andere bloemende plantensoorten gestimuleerd zal worden.

Kiest u voor kalkminnende plantensoorten op het terras, zoals buxus, taxus, hosta of lavendel, dan kunt u Viano Potgrond voor Buxus gebruiken. Deze potgrond is van een uitstekende kwaliteit en bevat klei om de pH-waarde van de bodem te optimaliseren en water beter vast te kunnen houden. Daarnaast is deze potgrond verrijkt met organische meststoffen van Viano, waardoor de groei van uw buxus, taxus, hosta en lavendel optimaal gestimuleerd zal worden.

Buxus, taxus, hosta en lavendel zijn allemaal kalkminnende planten. Zij kunnen daarom in dezelfde, kalkrijke, potgrond worden geplant. Toch vergen zij een specifieke voeding. Het is daarom aan te raden om elke plantensoort te bemesten met een eigen specifieke meststof. Onderstaand is een overzicht te vinden van de specieke meststoffen van Viano. Wilt u toch één meststof gebruiken, dan is Viano 6-7-8 daarvoor het meest geschikt. U voegt deze en andere meststoffen tweemaal per jaar toe, in de periodes maart/april en juni/juli.

Daarnaast is het van belang om uw buxus, taxus, hosta’s en lavendel jaarlijks van kalk te voorzien. Hiervoor gebruikt u in de periode september/oktober Viano Fossiele Zeewierkalk.

 

Universele potgrond

Universele potgrond

Potgrond voor Geranium

Potgrond voor Geranium

Potgrond buxus

Potgrond buxus

Viano 6-7-8

Viano 6-7-8

Meststof voor buxus & hagen

Meststof voor buxus & hagen

Meststof voor taxus & coniferen

Meststof voor taxus & coniferen

Lavendel

Lavendel

keep2porn.net shemale777.com vrpornx.net

Buy now topreplicahandbags